Do dyspozycji Gości oddajemy 104 komfortowe pokoje jedno- i dwuosobowe, w tym również pokoje przystosowane dla osób z niepełnosprawnościami. Każdy z nich wyposażony jest w:
telefon i telewizję satelitarną,
bezprzewodowy Internet,
minibar,
suszarkę do włosów,
szlafroki, ręczniki i jednorazowe kapcie,
Dla najbardziej wymagających Gości przygotowaliśmy 6 wyjątkowych apartamentów:
Królewski i Carski – pokój z balkonem z niepowtarzalnym widokiem na Park Pałacowy,
Prezydencki – z dwiema przestronnymi sypialniami i eleganckim salonem,
Książęcy i Senatorski – nowoczesne, o podwyższonym standardzie.
Regionalna Restauracja Żubrówka zaprasza na wyjątkową podróż kulinarną. Naszą specjalnością są dania kuchni regionalnej oraz myśliwskiej, przygotowywane z najwyższą starannością według tradycyjnych receptur, które od pokoleń goszczą na podlaskich stołach.
Restauracja obejmuje trzy stylowe sale: Główną, Myśliwską oraz Bankietową. Dodatkowo do dyspozycji Gości pozostają nastrojowa kawiarnia oraz przestronna Oranżeria, idealna zarówno na poranną kawę, jak i eleganckie przyjęcia.
Od 20 listopada 2022 roku Restauracja Żubrówka z dumą posiada Rekomendację Slow Food Polska, dołączając tym samym do elitarnego grona zaledwie około 40 restauracji w całej Polsce. To wyjątkowe wyróżnienie potwierdza, że serwowane dania są przygotowywane z poszanowaniem tradycji, jakości i autentycznych smaków regionu.
Z myślą o wszystkich Gościach poruszających się samochodami elektrycznymi ustawiliśmy nowy punkt do ładowania aut. Jest dostępny całą dobę dla wszystkich tych, którzy potrzebują podładowania w podróży.
Aby skorzystać ze stacji ładowania pojazdów wystarczy pobrać bezpłatną aplikację mobilną NOXO. z Google Play lub AppStore.
Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom możemy zapewnić:
Podlasie to kraina wielu kultur, tradycji i smaków. W naszym hotelu Goście mogą poznać lokalną gościnność oraz spróbować dań inspirowanych kuchnią regionalną, w której łączą się wpływy polskie, białoruskie i litewskie. To wyjątkowa okazja, by skosztować specjałów opartych na naturalnych składnikach i dawnych recepturach, które od pokoleń kształtują kulinarne dziedzictwo regionu.